5 Mart 2012 Pazartesi

Haarp ve depremler ...haarp nedir






 DECCAL İKLİMLERLE OYNAYACAK -DİLEDİĞİNE KURAKLIK DİLEDİĞİNE BOLLUK VERECEK !!!! HAARP

 *“Rüzgârın sürüklediği bulut gibi insanların yanından geçer, ilâh olduğunu söyleyerek kendisine iman etmelerini ister, onlar da iman ederler. Göğe yağmur yağdırmasını emreder, yağmur yağar; yere bitki bitirmesini emreder, otlar, çayırlar biter; insanların yayılmaya gönderdikleri hayvanları daha gösterişli ve semiz, sütleri daha bol olarak döner. Daha sonra başka insanların yanına gelerek onları kendine inanmaya davet eder; fakat onlar kendisine inanmayıp teklifini geri çevirirler; deccâl de yanlarından ayrılıp gider; lakin sabahleyin suları çekilip çayır çimenleri kurur, hayvanları da helâk olur....


"***** ******kÜTTÜB-Ü SİTTE DE YERALAN BU HADİS AÇIKÇA PEYGAMBER EFENDİMİZİN DECCALİN İKLİMLERLE OYNAYACAĞI HAKKINDA ÜMMETİN UYARDIĞININ DELİLLERİDİR .


BUGÜN HAARP SALDRILARIYLA KURAKLIK VE DEPREM OLGULARI SAĞLANIYOR .CHEMTRAİL DENİLEN KİMYASAL ATIKLAR UÇAKALRDAN BOŞALTILARAK KURAKLIKLARA SEBEP OLUNUYOR ...GEÇEN YIL RUSYA DA Kİ BARİZ BİR HAARP SALDIRISIYDI .HATTA BİR RUS BİLİMADAMI BUNU İTİRAF ETTİ.RUSYA SINIRLARI DIŞINDA BU AŞIRI SICAKLIĞI DESTEKLEYECİ HERHANGİ BİR HAVA BASINCI YOKKEN BU TÜR BİR ISINMANIN ANCAK HAARP SALDIRISYLA MÜMKÜN OLDUĞUNU SÖYLEDİ .


Rusya tarihinde görülmemiş bir sıcaklık ekinlerin yanmasına sebep olmuş ABD yi hububatta 2.likten 1.liğe yükseltmiş ve de arpa ve buğday fiyatlarını speküle etme imkanı vermiştir .

İŞTE O HABERLER
--------------------


 *******29 Temmuz’da Moskova, hava sıcaklığının 39 dereceye (102 F) yükselmesiyle tarihinin en sıcak gününü yaşadı. Moskovalılar rekor sıcaklıklarla ve sıcaklıkların yol açtığı orman yangınları ile mücadele ederken, Stratejik Kültür Vakfı Yardımcı Direktörü Anrei Areshev ilginç bir iddia ortaya attı. Rus siyaset uzmanı, ABD’nin iklim değiştirici silahlar kullanarak Rusya ve Orta Asya ülkelerindeki sıcaklıkları yapay olarak artırdığını ileri sürdü.


*********Rus uzman tarafından kaleme alınan makale Rusya’daki pek çok yayın organının yanı sıra Rus Dışişleri Bakanlığı ve devlete bağlı haber ajansı RIA Novosti tarafından yayınlanan “International Affairs” gazetesinde de yayınlandı. Areshev, “Şu sırada iklim silahları hedeflerine ulaşabilecek kapasiteye ulaşmış ve kuraklığı provoke ediyor, bitki örtüsünü yok ediyor ve hedef ülkelerde buna benzer birçok anormal fenomene sebep oluyor olabilir,” diye yazdı.


******Bu yıl ABD’de de normalin üzerinde sıcaklıkların görüldüğünü inkar etmeyen Arashev, “Fakat Washington, Moskova’ya göre çok daha güneyde ve bu bölgede yüksek sıcaklıkların görülmesi kabul edilebilir. Washington'daki sıcaklıklar Moskova’yla mukayese edilemez,” dedi.


*********Birleşik Devletler Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi (NOAA) tarafından Temmuz ayında yapılan açıklama, bu yaz Dünya genelindeki okyanus ve kara sıcaklıklarının, ölçümlerin alınmaya başlandığı 1980 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulaştığını kaydetmişti.


**************Komplo Teorileri****************


Makalede Areshev, ABD Savunma Bakanlığı ve Alaska Üniversitesi tarafından kurulan HAARP (High-Frequency Active Aural Research Program) ile ilgili şüpheleri dile getirdi. Birçok komplo teorisinin hedefi olan HAARP, atmosferdeki iyonosfer tabakasının davranışlarını inceleme ve bu yolla radyo dalgalarıyla sağlanan iletişimi güçlendirme, gözetleme ve füze algılama sistemleri geliştirme amaçlarıyla kuruldu.


*************Diğer taraftan Areshev, bu araştırma merkezinin hedef ülkeler üzerinde iklim değişiklikleri yaratarak tarımı ve çevreyi yok etmek üzere dizayn edilen bir iklim silahı olduğunu ileri sürüyor.


*****************Areshev ayrıca Nisan 2010’da Pentagon tarafından başlatılan insansız uzay aracı X-37B’nin de Pentagon’un iklim silahının kilit birimlerinden biri olduğunu öne sürüyor. Pentagon, X-37B’nin uzay istasyonlarından insan ve ekipman transferi yapabilecek bir “uzay uçağı” olduğunu söylerken, Arashev, bu aracın yapay iklim değişiminde önemli rolü olan bir lazer silahı taşıdığını iddia ediyor.


***********Aynı zamanda kendisinin sadece bir komplo teorisi uzmanı olduğunu açıklamalarına ekleyen Areshev, amacının Birleşik Devletler ya da herhangi bir ülkeyi suçlamak olmadığını vurguladı.


                                                                             


                                   BOING X-37B

           İklim manipülasyonunda ABD nin bu uydu uçan cihazdan faydalandığı belirtiliyor .







RUS tv si bu uçağın silahlı bir uçak olduğunu ve çok eski tarihlerden bu yana denendiğini ileri sürüyor...

 Görevlerinden bir tanesinin yabancı ülkelerin 

UYDULARINI vurmak olduğunu ileri sürüyor...

HATIRLATMA---RUSYA NIN YAKKIN GEÇMİŞTE 

MARSA GÖNDERDİĞİ BİR UYDU BAŞARISIZ OLDU ---

VE DÜŞTÜ ---






HAARP KONUSUNDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN BU VİDEOLARI İZLEMENİZİ ÖNERİRİM :


                                                                            VİDEO LİNKİ :     http://vimeo.com/19577893

HAARPI ANLATAN BİR FRANSIZ BELGESELİN VİDEO LİNKİ TÜRKÇE ALTYAZILIDIR :




                                 http://vimeo.com/19497042
  



H.A.A.R:P
------------
HAARP bir kısaltma  ,ABD DENİZ KUVVETLERİNİN ALSKA DA kurduğu bir istasyonun adı için kullanılıyor .Açılımı Hıgh Actıve Auroral Research Program = ETKİN YÜKSEK ARORAL ARAŞTIRMALAR PROGRAMI .
Görünüşte bu istasyonun tek bir gayesi var o da İYONOSFERDEKİ değişimleri incelemek (!)
Ama neden bu tür bir bilimsel iş için DENİZ KUVVETLERİ kullanılsın ki ?
Birçoklarına göre HAARP ın gerçek amacı İYONOSFERE antenler vasıtasıyla çok güçlü sinyaller göndererek İKLİM MANİPÜLASYONU YAPMAKTIR...

  Diğer bir alanı DEPREMleri aktifleştirecek ELF dalgaları oluşturmak ve POTANSİYEL FAY HATLARINI HAREKETE GEÇİRMEK .

Bir başka etkisi de BEYİN MANİPÜLASYONU ...

 Bu radyo dalgalarının ELF oalrak çok düşük derecelerdeki yayını insanın doğrudan duyamayacağı ama beynin algılaması neyticesinde KORKU-ENDİŞE vs gibi duyguları tetikleyici yayınlar meydana getirebileceği biliyor...

 Ne de olsa ABD NAZİLERDEN kalan BEYİN MANİPÜLASYONU deneylerini PAPER CLIP adı verilen  PROGRAMLA dervraldı :
SSCB den önce NAZİ BİLİM ADAMALRINA büyük yetkiler ve çalışma imkanları tanıyan bu program vasıtasıyla ,beyin manipülasyonu  araştırması MK ULTRA denyeleri ve araştırmaları başlatılmış oldu  .
MK ULTRA ve PAPER CLIP hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için video linkini izleyin :





ayrıca  bu videoya da bakmanızı öneririm :
http://www.facebook.com/video/video.php?v=143411885746647







(ÖNEMLİ NOT : Eğer videolar hata veriyorsa,videonun üzerine tıklayarak doğrudan  youtube dan izleyebilirsiniz,her nedense bu linkler zaman zaman blog sayfalarında hata veriyor . )
 Daha önceleri Kitap olarak basılmış bilgiler olmasına ve TV lerde arada konuşulmuş olmasına rağmen tam anlamıyla anlaşılamamış ve geniş halk kitleleri tarafından bilinmeyen bir diğer konu da HAARP mevzusu idi ...

O güne kadar Konuyla ilgili yapılmış bir tane Türkçe video vardı ve İzmit depremini işliyordu  ...

çok da sevdiğim bir videodur...

Hem facebook sayfasında CHEMTRAIL konusunu işlerken bunun HAARP ile olan bağlantılarını sürekli gündemde tuttuk ,
Hem de hAARP ın ne olduğunu anlatan videolara yer verdik...

Bir anda herkesin ilgisi konuya yöneldi , VAN depremiyle ilgili videomuz kısa zamanda 40 binleri geçti ...




Ve JAPONYA DEPREMİNİN HAARP BAĞLANTISINI İŞLEYEN video :




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder