12 Ekim 2014 Pazar

önünden ye almanya







 kardeşlerim
cumhuriyetin ilk dönemi tek parti döneminde
kürtlere alevilere yapılmadık zulüm kalmadı
bkz. dersim.. 
sivas kampı..

demokrat partiye yönelme eğilimi başlamıştı ki
sonra bir el devreye girdi 
hepsi chp li oldu..

istihbarat servisleri 
antropoloji sosyoloji psikolojiyi iyi bilir

alman istihbaratı bnd
türkiye yi paralel çete ile dinledi
kritik noktalara paralel devre yi 
kurarak yerleşti …

cia bnd ile omuz omuza gidiyor

bnd nin 
kendi vatandaşlarının internet verilerini 
yıllarca abd ulusal güvenlik kurumu nsa 
ile paylaştığı ortaya çıktığında

nsa da araştırma komisyon üyesi de olan
yeşiller partisi vekili konstantin von notz ve hans christian ströbele 
ikilisi 

bnd kuşkusuz küresel gözetim ağının bir parçasıdır.. demişlerdi.. 

yeşiller in chp ile de sıkı ilişkileri var .,.

abd ortadogu programını 
cia-bnd ortaklıgıyla götürmek istiyor..
son süreçteki alman aktivasyonu bundan

buram buram ırkçılık kokan opel reklamı vizyonda 
diğer claudia türkiye nin güneydoğusu nda ..

esselamu aleykum

 >>>>>>

kobani eylemlerinden önce
bilin bakalım
kim 
kiminleydi ...






kardeşlerim 
almanya ‘ nın son dönem diğer icraatları hatırlayalım … 

- alman vakıflarının gezi olaylarına aktif destek verdiği belgeleriyle ispatlandı..

- alman yardım kuruluşu Archr Nova üyelerinin kaldığı eve yapılan operasyonda hatay’da yaşayan nusayrilerle ilgili dökümanlar ele geçirilmişti..

- Almanya gizli servisinin firari bedrettin dalan’a “sinan akkuş” adına sahte pasaport düzenlediği belgeleriyle basında yer aldı..

- alman devlet radyosu (9 şubat 2011) : “ almanya’da yaklaşık 655 bin alevi var. Bunların %60 ı Alman vatandaşı..

pek çok siyasetçi ,devlet adamı ‘aleviler almanya’ya başarıyla uyum sağlamış göçmen gruplarındandır. ‘ demektedir…”

almanya göç ve uyumdan sorumlu devlet bakanı maria böhmer : “almanya’da alevi dedelerinin yetiştirileceği kürsüler kurulmalıdır..”

bunun anlamı >>> 20 sene sonra karşımıza alman gizli servislerinin yetişlrdiği alevi dedeleri çıkacak.

- alman dışişleri bakanlığı’nın desteklediği haber portalında : “ alman islam uzmanları ve anayasayı koruma dairesi  alman gizli servisi demektir bu) çalışanları arasında ''islamcılık bataklığını'' sadece baskıcı yöntemlerle kurutulamayacağı görüşü ağırlık kazanmaya başladı. ingiltere bu konulardaki gelişmelerde oldukça ilerleme kaydetmiş durumda...”

anlamı >>> ingiliz MI6 nın icat islamı olan selefilik gibi , alman gizli servisi de alevilik çalışmalarına başlamış..

- almanya ve hollanda’daki üniversitelerde İslam enstitüleri kurulmaya başlandı.. buralarda islam bilgini görünümlü ajan yetiştiriyorlar..

- almanya ,abd den sonra altın üreticisi olarak 2. sırada.. türkiye bergama’da altın çıkarmaya başlayınca defansla karşılaştı.. çevre problemi vs..şeklinde köylüler kışkırtıldı.. alman vakıfları bu kampanyalara para akıtmaya başladı..

konunun derinliğini kavrayamamış, muhalefet partili bir Alman milletvekilinin alman meclisinde muhalefetlik adına yaptığı bir konuşmadaki cümlesi :

” almanya, türkiye’deki çevrecilik çalışmalarına harcadığı paranın yarısını almanya’ya harcasa almanya’nın çevre sorunu biterdi..”

- alman vakıflarının türkiye'deki faaliyetleri üzerine araştırma yapan prof dr necip hablemitoğlu , bu vakıfların türkiye'de yasal olmayan çalışmalar yaptığı, etnik ve mezhepsel ayrılıkları körüklediği ve altın madeni karşıtlarını örgütlediği yönünde çok önemli bilgilere ulaştığı biliniyordu..

ve bu bilgileri 26 Aralık 2002'de ankara 1. Nolu devlet güvenlik mahkemesinde görülmeye başlanacak 15 sanıklı "alman vakıfları" davasında açıklaması bekleniyordu.

ancak duruşmaya 8 gün varken silahlı saldırıya uğrayarak öldürüldü…

ölümünden 6 ay önce hablemitoğlu, alman istihbaratları bnd ve bnk raporlarında, “hablemitoğlu'nun alman vakıflarını ve şirketlerini araştırdığı ve bu konuda çıkan kitabının da raflardan mutlaka indirilmesi gerektiği” şeklinde yer almış..
esselamu aleykum
      

     http://ottomanm2d.blogspot.com







Diyarbakır’da 5 Alman gözaltına alındı Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aldıkları istihbari çalışmaların ardından yapılan operasyonda,
   sokak olaylarını alevlendirerek grupları provoke ettikleri tespit edilen Alman uyruklu 5 kişi gözaltına alındı.Diyarbakır’da 5 Alman gözaltına alındıPaylaşTweetlePaylaşGönderYorum Yap


      Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır’da 7 Ekim 2014’te başlayan ve 12 kişinin hayatını kaybetmesine, çok sayıda devlet kurumu ile vatandaşlara ait işyerinin zarar görmesine neden olan olayların arkasında yabancıların parmağı olduğu tespit edildi.

       11 Ekim 2014’te 155 Polis İmdat hattına gelen ihbarla ortaya çıktı. Polis İmdat hattına “Diyarbakır Bağlar Semti Turgut Özal Bulvarı’nda toplumsal olayları çıkarmaya çalışan yabancı uyruklu gazeteciler çocuklara yolu kapattırdılar, ateş yaktırdılar ve görüntü aldılar, daha sonra gizlice kaçtılar” şeklinde gelen ihbarı değerlendiren Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, MOBESE kameralarından bu şahısları tespit ederek operasyon yaptı.

     Yapılan operasyonda 4’ü erkek 1’i kadın 5 Alman uyruklu şahıs gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahıslar alınan ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Yakalanarak gözaltına alınan Alman uyruklu şahısların daha önce Gezi Parkı olaylarına da karıştığı belirtildi   . İHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder